JANSE HEIJN | Doelgroepen 


 

IEDER PUBLIEK IS ANDERS...

Uw gasten zijn uniek, net als de bijeenkomst die u organiseert. Na honderden optredens te hebben verzorgt, verstaat Janse de subtiele kunst om zijn materiaal aan een bepaalde doelgroep aan te passen. Mensen op leeftijd vinden soms andere goochelkunsten leuk dan een zakelijk publiek. Daarom overlegt Janse altijd de specifieke wensen van een doelgroep met zijn opdrachtgevers. Zo krijgt u altijd een goochelact op maat.

Sommige doelgroepen vragen om een zeer specifieke aanpak. Janse heeft zeer veel ervaring met goochelen voor kinderen, mensen met beperkingen en internationale gezelschappen. Hij treedt regelmatig op in ziekenhuizen, in rusthuizen en bij basisscholen. Hieronder vindt u meer informatie over verschillende soorten doelgroepen. Wilt u meer weten over het soort acts dat Janse vertoont? Klik dan hier.

kidsicon

GOOCHELEN VOOR KINDEREN

“Voor de verjaardag van onze zoon hebben we Janse Heijn gevraagd en hij heeft een geweldige en magische show neergezet. De kinderen hebben vol bewondering zitten kijken, lachen en zelfs nog een truc geleerd. Hij deed het super leuk en het is dan ook echt een aanrader!!”

Marjoleine van Brunschot

 


Kinderen zijn dol op goochelen!

Omdat jonge kinderen andere dingen leuk vinden dan wat oudere kinderen biedt Janse verschillende acts voor verschillende leeftijden. Elke kindershow bevat veel humor, interactie en kan bijna overal worden uitgevoerd.

Voor jonge kinderen is bijna alles magisch en daarom ligt de nadruk in deze show op humor en interactie. Met trucjes die aansluiten bij de belevingswereld van jonge kinderen hebben ook uw jongste gasten een bijzondere middag.

Veel kinderen hebben van nature interesse voor goochelen. Janse doet daarom regelmatig workshops waarin hij eenvoudige trucjes uitlegt en met de kinderen oefent. Met deze nieuwe vaardigheid kunnen deze kinderen op hun beurt hun grootouders, vriendjes, buren en leraren verbazen!

hageveld
IMG_4485

Wat is er mogelijk?

  • Centrale act en/of workshop van 30 tot 90 minuten
  • Het leukst voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar
  • Vol interactie, humor en slapstick!
  • En de ouders hebben ook lol!
  • Neem contact met ons op over een kindervoorstelling

 

"Nog voor dat hij zich voorstelde haalde hij het eerste konijn achter het oor van een kind vandaan, met verbazing en enthousiasme van de kinderen tot gevolg. De volgende anderhalf uur konden wij (ouders) achterover leunen en hebben de kinderen geboeid zitten kijken. Kinderen zijn kritisch en zoeken naar een verklaring, je zag dat Janse daar ervaring mee heeft en hij ging daar leuk mee om."

 

Paulien van Gool

closeupicon

GOOCHELEN VOOR BIJZONDERE DOELGROEPEN

MENSEN MET EEN FYSIEKE OF VERSTANDELIJKE BEPERKING

Janse heeft veel ervaring met goochelen voor bijzondere doelgroepen. Hij wordt dan ook regelmatig geboekt om op te treden voor statushouders, ouderen en mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Als een van de weinige goochelaars in Nederland heeft Janse een speciale act voor blinden en slechtzienden. Voor aanvang van dit soort optredens bespreekt Janse altijd de aandachtspunten met betrekking tot uw doelgroep.

 

INTERNATIONALE GASTEN

Heeft u internationale gasten? Met de expertise die hij tijdens zijn opleiding (International Development) heeft opgedaan kan hij goed omgaan met cultuurverschillen. Janse spreekt uitstekend Engels en vrij goed Frans, Duits en Indonesisch. Daarnaast heeft Janse een universele act op muziek die speciaal bedacht is voor een gemengd internationaal publiek. Mocht u hier meer over willen weten, neem dan gerust contact met ons op!

 

GOOCHELEN VOOR GOOCHELAARS?

Janse wordt regelmatig gevraagd om een voorstellingen te geven voor andere goochelaars. Zo heeft hij lezingen verzorgt voor verschillende goochelverenigingen over onderwerpen als creativiteit, showmanship en scriptwriting. Tijdens deze lezingen vertelt hij over zijn uitvindingen, bijzondere vingervlugge grepen en andere zaken waar u niets van te weten mag komen. Tenzij u goochelaar bent, natuurlijk! Goochelaars die op zoek zijn naar een leuke bijdrage aan hun ledenavonden of hun congres kunnen gerust contact opnemen.

 

Janse_Goochelaar_Concert
IMG-20170317-WA0013
Janse_Goochelaar_Variete

Wat is er mogelijk?

  • Janse heeft een speciaal repertoire voor slechtzienden
  • Een speciale act voor mensen met een verstandelijke beperking
  • Optredens in het Engels, Frans en Duits en op muziek
  • Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken

“Bij Janse is altijd sprake van een zeer charmante presentatie
en uitstekende technieken; we waren meer dan verbaasd.”

Wim van Dokkum / secretaris Magische Kring Centraal Nederland