Meer weten?

Wilt u Janse inhuren voor een voorstelling of hem een andere vraag stellen? U kunt hem bereiken via de volgende kanalen:

Mobiel: +31 6 55 38 31 39
Email adres: goochelaarjanse@gmail.com

Janse is woonachtig in Wageningen en treedt op in heel Nederland.

stageicon

Volg Janse op deze sociale media:

Facebooklinkedinyoutube

Direct contact maken?

Met dit formulier kunt u precies aangeven waar u meer over wilt weten. We proberen altijd om binnen 24 uur te reageren!


  Indien u een prijsopgave wilt ontvangen, vergeet dan niet te vermelden waar uw evenement wordt gehouden en hoeveel gasten u (ongeveer) verwacht.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  VAAK GESTELDE VRAGEN:

  Hoeveel kost dat?

  Janse berekent per act een offerte. Deze is afhankelijk van de tijdsduur van het optreden, de aard van het optreden, voorbereidingstijd, etc. Mocht onze offerte niet passen bij uw budget dan kan Janse altijd helpen met het zoeken van een alternatieve act.

   

  Zijn Janse’s acts geschikt voor kinderen?

  In principe zijn al Janse’s acts ook leuk voor kinderen vanaf acht jaar. Jongere kinderen (4-8 jaar) vinden andere trucs leuk en voor hen heeft Janse een speciale act… Kinderen tot een jaar of vier leven al in een uiterst magische wereld en zijn dan ook zelden verbaast als Janse een doekje van kleur laat veranderen.

   

  Wij willen Janse boeken. Hoe moet dat?

  U kunt het beste een mailtje sturen of even bellen. Wij nemen altijd zo snel mogelijk contact met u op en bespreken met u hoe we u het best van dienst kunnen zijn. Ook als u gewoon even iets wil weten horen wij graag van u!

   

  Goochelt Janse ook voor doven of blinden?

  Onlangs heeft Janse opgetreden op een open dag voor blinden. Speciaal voor deze dag heeft hij een aantal trucs bedacht met o.a., braille kaarten. Ook is hij een aantal keer gevraagd om op te treden voor mensen met een verstandelijke beperking. Al deze optredens waren bijzonder succesvol en waren voor iedereen een bijzondere ervaring.

  Is Janse echt zijn voornaam?

  Ja; daarbij is hij op dit moment ook de enige in Nederland die deze voornaam heeft. Of dat iets is om trots op te zijn is een andere vraag…

   

  Kan Janse ook ballonnen vouwen?

  Hij kan een hondje vouwen en daar houdt het ook wel zo’n beetje mee op. Wilt u een balonnen-act, dan raden wij u aan een andere artiest hier voor te boeken…

   

  Kunt u onze gasten / kinderen / oma ook een trucje leren?

  De meeste goocheltrucs zijn niet zo makkelijk te leren maar Janse is altijd bereid een tipje van de sluier op te lichten. Hij heeft zowel voor kinderen als volwassenen een speciale, beproefde workshop waarin hij een aantal goochelgeheimen uitlegt. Voor meer informatie klik hier, of neem contact op.

   

  Hoe heeft Janse leren goochelen?

  Door vaak naar de bibliotheek te gaan, twee speelgoed-goocheldozen te verslijten en te leren van zijn vakbroeders. Tegenwoordig kun je met YouTube ook een heel eind komen…

   

  Heeft Janse (al) een charmante assistente?

  Janse woont samen met Maria… en die is zeer charmant!